sharpbetting.blogg.se

Tips & analyser av NFL, NHL, NBA,MLB,Premier League,Champions League,Elitserien(SHL) Hockey Allsvenskan och Tyska DEL

CL Kval

Kategori: Fotboll

              
 
 
det är stor kvalitetsskillnad mellan de båda lagen.Milan har bättre startspelare på i princip varje position än PSV. Ingen i PSV:s trupp går för tillfället in i Milans elva. PSV:s försvar tycker jag ser väldigt tveksamt ut. Orutinerat och utan någon ledare. Stort frågetecken kring positionsspelet, speciellt från mittbackarna. Även om det inte visats frekvent under inledningen på säsongen så är försvaret under kritik när det kommer till CL-nivå. Holländarna har förvisso många individuellt skickliga spelare med fart och teknik i offensiven, och visst ger det utslag i den egna ligan där försvarsspelet från många lag är obefintligt. Däremot tror jag man kan stöta på riktig patrull mot Milan, även om italienarnas försvar inte är det bästa för tillfället så är det fortfarande många, många klasser vassare än något annans lag i Eredivisie. Tycker också därmed att PSV galanta inledningen på säsongen inte ska övertolkas (fem raka tävlingssegrar - dock mot mediokert motstånd), vilket oddssättarna i min mening har gjort. Och det tackar jag för.
 
Offensiva spelare som Boateng, Shaarawy och Balotelli (spelklar efter lite tveksamheter) är en trio som borde ge PSV:s svaga backlinje enorma problem. Där bakom har man De Jong och Poli som sett väldigt bra ut i träningsmatcherna. Med Montolivo som kreatör
 
 
PSV är ett extremt orutinerat lag. Man har bara fem spelare som tidigare spelat Champions League-fotboll (bortsett från CL-kvalet som PSV spelade för någon vecka sedan). Bruma och Matavs som gjort en ynka start tidigare. Schaars som har sex starter. Jörgensen och Park som har 20/30+ starter. Ironiskt nog så ser dock de mest rutinerade i detta sammanhang inte ut att starta på tisdag kväll (Jörgensen platsar ej, Park skadad/tveksam till spel). Milan med stor fördel här när det kommer till CL-erfarenhet.
 
Det är ingen hemlighet att den holländska ligan blir sämre och sämre, eller att den inte är vad den varit för ett antal år sedan.
PSV som blev ligatvåa förra säsongen ska nu försöka kvala in till CL. Något en holländsk ligatvåa bara klarat av ENgång på de senaste SJU Champions League-säsongerna.
 
 
 Det som talar för PSV är att man redan påbörjat sin liga och spelat tre tävlingsmatcher (fem om man räknar CL-kvalet mot Waregem). Milan i sin tur har bara träningsmatcher i ryggen. Däremot har man stött på bra motstånd här, då man bland annat mött City, Chelsea och Valencia. Jag tror dock vi kan få se motsatt effekt här då PSV mött väldigt medioker motstånd hittills. I alla sina tävlingsmatcher. Jag tror man kan bli något chockat av den klasshöjning som Milan kommer bjuda på jämfört med PSV:s tidigare motståndare.
 
 
Jag tror Milan och den italienska tränaren Allegri är en väldigt dålig kombination för Cocu och PSV. Italiensk rutin och taktiska kunskaper väger tyngre än ungdomlighet och fart i dessa sammanhang. Speciellt när Milan också kan bjuda på teknik, fart och individuell skicklighet. Milan är alltid Milan, trots att man kanske är sämre än på många år. Många räknade tex ut dom förra säsongen mot Barcelona i CL:s åttondel, men italienarna slog spanjorerna övertygande på San Siro. Och även om man förlorade dubbelmötet så visade man ändå att man aldrig kan räkna bort dom.

Oddset på Milan lockar i alla fall enormt. Och jag tycker verkligen att det är flera snäpp för högt. Jag spelar en DNB på Milan samt en rak tvåa.Fo

Kommentarer


Kommentera inlägget här: