sharpbetting.blogg.se

Tips & analyser av NFL, NHL, NBA,MLB,Premier League,Champions League,Elitserien(SHL) Hockey Allsvenskan och Tyska DEL

Europa League

Kategori: Fotboll

Swansea vs Petrolul Ploeisti

Det rumänska laget Petrolul Ploeisti. Laget har åkt upp och ner i den högsta ligan och kom till Europa League genom att, precis som Swansea, vinna den inhemska cupen. Klubben har faktiskt vunnit den rumänska ligan fyra gånger, men senast det hände var säsongen 65/66. de har 3 oavgjorda och två vinster på de senaste fem matcherna,men det bör tilllägas att detta är mot mediåkra lag.Petrolul ligger 4 i den inhemska ligan efter lika många spelade matcher
 
Laudrup verkar ha haft lite koll på laget, men ska enligt rapporter skickat efter flera videofilmer av matcher för att förbereda sig.Swansea spelar mot Tottenham på söndag men satsar på Europa League iår och borde ställa upp med denna start elva 
Vorm
Rangel-Chico-Williams-Davies
Hernandez-Michu-Shelvey-Britton-Routledge
Bony
 
Swansea är i mina ögon flera nivåer bättre än Petrolul och på sin hemmaplan måste man framåt,coach Laudrup har som sagt betonat att man satsar på Europa League och gör man så ska man enkelt avfärda ett Europaoerfaret Petrolul här!
 
Kuban Krasnodar vs Feyenoord
Kuban är ett ruskigt formstarkt lag,Man var fram till i helgen obesegrade i 10 månader då man inte förlorat en match sedan November 2012,när man på bortaplan mötte mästarna CSKA Moskva och förlorade med uddamålet trots att man hade flera solklara kvitteringschanser.
Även om Kuban inte är särskilt kända i Europa så har man en riktigt bra trupp som levererade riktigt bra förra säsongen och denna säsongen har man på ett bra sätt igen. Man har vassa anfallarna Cisse och Baldé på topp som tillsammans med Ivelin Popov och Bucur kommer göra det svårt för Feyenoords tafatta backlinje här.
 
Feyenoord har tappat flera spelare av kvalité och man har inlett säsongen på sämsta möjliga vis med 3 raka förluster hemma i ligaspelet. (borta mot svaga Zwolle med 1-2 och en utklassning på hemmaplan när Twente krossade dem med 4-1) Man har haft problem i sin defensiv som inte fått spela ihop sig ännu då man roterat mycket och inför den här matchen får man rotera igen.
 
Kuban är utan tvekan ett bättre fotbollslag än Feyenoord,och man spelar dessutom hemma ikväll,Jag tror utan tvekan Kuban vinner matchen.
 
Jag spelar Kuban 7/10 units idag till 1,80 
samt en dubbel tillsammans med Swansea 3/10 units till 2,45
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: