sharpbetting.blogg.se

Tips & analyser av NFL, NHL, NBA,MLB,Premier League,Champions League,Elitserien(SHL) Hockey Allsvenskan och Tyska DEL

Returen på Celtic Park

Kategori: Fotboll

 
 
Celtic åkte till Kazakstan hoppfulla om att ta med sig ett bra resultat hem till returen på Celtic Park. Trots en pigg inledning med massvis av chanser åkte man därifrån som förlorare. 2-0 slutade matchen efter mål av Finochenko och Khizhnichenko . En tuff uppgift för celtic att vända.när Celtic får klara sig utan Kayal som är skadad. Forrest, Boeriggter, Stokes och Commons är alla tveksamma till spel.Samt Samaras  som har haft problem med en tå men kommer att spela.
 
Trots beskedligt motstånd hemma i skotska ligan har Celtic inte vunnit med tre mål på tio matcher. 
På sina sju kvalmatcher till CL har Karagandy släppt in fler än ett mål vid ett tillfälle. För att hitta en CL-match som Celtic vunnit med tre mål får vi backa till 2006 - alltså 21 matcher. I Celtics tre matcher i ligan i år har man 2-1-0. En tvåmålsseger och en uddamålsseger har det blivit. Skottarna är inte riktigt vad de en gång varit. Alla som såg dubbelmötet mot Celtic såg hur de förde spelet på hemmaplan, dock utan att skapa särskilt mycket. Karagandy är själva starka på fasta situationer - vilket brukat vara ett av skottarnas främsta vapen. 
 
 
tt stabilt och välorganiserat bortalag som från start kommer fokusera på att maska och frustrera ett Celtic som har all press på sig - jag ser inte riktigt att Celtic har en rejäl överkörning i sig. Skadeproblemen finns också där. I bara 1/7 CL-kvalmatcher har Karagandy blivit nollade. På Celtic Park såg vi hur en ensam Bangura uppehöll backlonjen och skapade problem. Sen att understödet för att därifrån skapa målchanser saknades är en annan femma. Karagandyhar stora möjligheter att såra Celtic, får Borats landsmän in en balja är frågan hur Celtic reagerar. DÅ ska Lustig å co trycka in fyra framåt helt plötsligt. 

Karagandy anlände redan i måndags och har alltså kunnat förbereda sig på bästa sätt. 

Speltips:Karagandy att ta sig vidare 1,83 (3units)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: