sharpbetting.blogg.se

Tips & analyser av NFL, NHL, NBA,MLB,Premier League,Champions League,Elitserien(SHL) Hockey Allsvenskan och Tyska DEL

CL Kval

Kategori: Fotboll

                            
 
Shakter Karagandy är att det är en av de ledande klubbarna i Kazakstan, och spelar sina hemmamatcher på Shakthyor Stadium men idag spelas inte matchen där på Karagandy's hemmaplan utan på nationalarenan Astana Arena som ligger i Kazakstans huvudstad Astana.
Deras väg till Play-Off är också lika lång som Celtic's. Först slog man ut BATE Borisov (det vitryska laget som var med i fjolårets Champions League och b.la stod för en av de största skrällarna när man besegrade Bayern München med 3-1 i gruppspelet) med två 1-0 segrar, därefter vinst mot KS Skënderbeu från Albanien (3-0, 2-3).
 
Celtic kommer till matchen med en 2-0 seger på bortaplan i ligan mot Aberdeen i lördags medan Shakter Karagandy som ligger på tredjeplats (tre poäng efter serieledande Aktobe) även de vann mot rivalerna FC Astana (2:a plats) med 2-1.
Celtic har haft skadebekymmer, men de flesta spelarna ser ut att vara påväg tillbaka.Anthony Stokes, Amido Balde, Tom Rogic & Derk Boerrighter missade samtliga senaste matchen mot Aberdeen, men finns nu tillgängliga för spel. 
Ett gruppspel i fotbollens finrum (Champions League) står huvudsakligen på spel och det betyder så oerhört mycket för en klubb som Celtic att nå dit. Man bevisade i fjol att man absolut hade där att göra, då man b.la slog självaste FC Barcelona (2-1 på Celtic Park) och tog sig till åttondelsfinal där det tog slut. Men man slutade som ett av de 16 bästa lagen i turneringen.
 
Noterbart är att både Celtic och Karagandy har vunnit sina respektive inhemska ligor två säsonger på raken. Det är första gången någonsin som ett lag från Skottland ställs mot ett lag från Kazakstan. Hur det än slutar så är båda garanterade Europa-spel i höst. Vinnaren får spela gruppspel i Champions League medan förloraren tar sig till gruppspel i Europa league. Shakter Karagandy har aldrig tidigare kvalat sig in i någon Europacup-turnering.
 
Matcher i Öst-Europa vinner man inte hur som helst utan rätt inställning och hundra procent fokus. och Shakter Karagandy är hitils obesegrade hemma.att celtic går vidare utav dessa två lag tror jag absolut men att de vinner borta ikväll är jag tveksam till,de kommer antagligen vara ganska nöjda med oavgjort, medans det enda som räknas för Shakter Karagandy ikväll är en vinst. och jag tycker att Shakter Karagandy eller oavgjort till 2,00 är för bra odds för att inte spela.fo
 
Jag spela Shakter Karagandy eller oavgjort till 2.00 1,5 units hos bet365

Kommentarer


Kommentera inlägget här: