sharpbetting.blogg.se

Tips & analyser av NFL, NHL, NBA,MLB,Premier League,Champions League,Elitserien(SHL) Hockey Allsvenskan och Tyska DEL

Returen på San Siro

Kategori: Fotboll

 
 
Det är drygt en vecka sedan som lagen möttes i Eindhoven, i en match som kunde sluta hur som helst. En match där det kändes som att Milan var flera nummer större men trots det valde att backa hem och försvara den ack så bräckliga ledningen. Det var snart kvitterat och som vanligt i de sammanhangen blev det förvirrat och stirrigt i Milan. Lyckligtvis hade inte PSV kunskap nog att ta till vara på dessa svagheter hos Milan och resultatet skrevs till 1-1, vilket måste anses som fördel Milan.Ikväll ska det avgöras om anrika Milan eller PSV kniper en plats i Champions Leagues gruppspel. Vilket betyder att allt kan hända på San Siro.Och tanken på Champions League utan Milan känns minst sagt underlig.
 
PSV har annars börjat sin säsong bra men senast blev det oavgjort mot Heracles efter att man kvitterade i slutet. Inga större problem med skadeläget i båda lagen men PSV saknar förmodligen Wijnaldum som skadade sig senast.
 

+ Milan är i grunden ett bättre lag än PSV och framförallt ett mer rutinerat sådant, vilket är viktigt i denna typen av matcher.

+ Fördelen med hemmaplan är en viktig faktor och jag tror att det kan bli ett mäktigt tryck inne på San Siro, något som det återstår att se hur PSV:s unga lag hanterar.

+ Milan har, enligt mig, fler spelare som kan avgöra en match på egen hand i form av Balotelli och El Shaarawy än vad PSV har.

- Milans försvarsspel ser fortsatt svagt ut, vilket var tydligt senast mot Hellas Verona

Troliga startelvor

Milan (4-3-3): Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, De Sciglio; Muntari, De Jong, Montolivo; Boateng, Balotelli, El Shaarawy.

Psv (4-3-3): Zoet; Brenet, Bruma, Rekik, Willems; Park, Schaars, Maher; Jozefzoon, Matavz, Depay.

PSV är farliga i kontringarna men saknar tyngd i anfallet och kan därmed inte bli kvar i offensiv zon särskilt länge. Allegris taktik blir antagligen åt det defensiva hållet att döma av vad han sagt under de senaste dagarna. I så fall blir det en äkta rysare. Jag tror på tidigt mål för Milan följt av destruktivt spel där PSV:s obefintliga tyngd framåt löser uppgiften för Milan. Men om Allegri väljer det offensiva alternativet är min övertygelse att Milan löser uppgiften med lätthet.
 
speltips: Milan1,61 (5 units.)
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: