sharpbetting.blogg.se

Tips & analyser av NFL, NHL, NBA,MLB,Premier League,Champions League,Elitserien(SHL) Hockey Allsvenskan och Tyska DEL

Snowball Open och Premier League.

Kategori: Fotboll

Jag deltar i SnowballOpen 3.0 från idag och förhoppningsvis en vecka framöver.och dagen spel tips blir även samma som jag har valt att spela där under dag 1.
 

För er som inte har koll på hur en ”snöboll” fungerar så kommer en snabb förklaring här.

-Du startar med 100:- på valfri spelsida.

-Du går ”all-in” på ett spel(VALFRITT ODDS/SPELVARIANT) per dag tills du antingen åker ur eller klarar dig igenom alla 7 speldagar.

Så enkelt är det. Den som sedan har klarat sig igenom alla dagar och samlat på sig den största ”bollen” går segrande i tävlingen!

Everton - West Bromwich

 
Everton tar sig an ett rörigt West Brom i hemmapremiären. Roberto Martínez gör sin hemmadebut som Evertontränare inför ett nästintill slutsålt Goodison Park. En seger är nödvändigt och av krysset nere på Carrow Road att döma så finns det stora möjligheter att Everton går segrande under lördagens drabbning. 
 
Evertons startade denna säsong med ett snöpligt 2-2 resultat mot Norwich. Everton imponerade och borde vunnit matchen. Ett slumpmål av Norwich räddade dock en poäng för The Canries. Everton imponerade som sagt stora delar utav matchen och Martínez har redan nu suttit en tydlig prägel på laget. 
 
West Bromwich förlorade sin hemmapremiär förra omgången mot Southamptom med 0-1 efter att Lambert bombat in en straff under slutminuterna av matchen. Den stora nyheten kring West Brom kom igår då Anelka beslöt att tillfälligt dra sig tillbaka från fotbollen efter att hans agent hade dött. Den talangfulle yttermittfältaren Sinclair anslöt dock igår på lån ifrån Manchester City, där han enbart fick spela 6 matcher förra säsongen. West Bromwich största svårighet denna säsong blir helt klart att omstrukturera anfallsspelet efter att målsprutan Lakakau som stod för större delen av målen förra säsongen, återvände till Chelsea.
 
Everton är ett starkt lag och på hemmaplan trivs man extremt bra och man vet att man är oerhört starka och tunga att möta. Man har ett offensivt starkt lag som inte är rädda för att kliva upp i banan.Everton är betydligt bättre än WBA och har Olsson och Ridgewell en dålig dag i WBAs försvar så sitter det här spelet utan problem!
 
oddset 1,57
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: