sharpbetting.blogg.se

Tips & analyser av NFL, NHL, NBA,MLB,Premier League,Champions League,Elitserien(SHL) Hockey Allsvenskan och Tyska DEL

Premiär League!

Kategori: Fotboll

 
Dags för ännu en upplaga av Premier League-fotboll. En fantastisk säsong väntar där många nya tränare ska sätta sin prägel på sitt nya lag.
Det kommer att bli en oerhört intressant säsong. Det känns som att ligan är jämnare än någonsin och flera lag kommer att kunna utmana om titeln. Hur kommer United att klara sig utan Ferguson? Kommer Mourinho att föra Chelsea tillbaka till mästartronen? Kommer någon nykomling att kunna chocka som Swansea? Blir Bale kvar i Tottenham och kan de isåfall ta en plats i Champions League? Det är många frågetecken som kommer att behöva rätas ut.
 

Arsenal 

 

Plats förra säsongen: 4

Inför sommaren snackades det om att Arsenal hade stora summor pengar att spendera. Men hittills har klubben inte spenderat en krona,men snackisen under sommaren har ändå varit Samma som varje sommar. Aktiviteten under transferfönstret.Och nu måste det verkligen in spelare av högsta kalibern. Det är väl ingen som missat hela Suarezsagan. Det är den typen av kvalitet gunners måste få för att kunna utmana på allvar och flera stora spelare har ryktats till klubben sedan förra säsongen tog slut men det är mycket snack och lite verkstad för tillfället.och det finns en hel del att förbättra. Försvaret var tight under våren men en ny mittback känns nödvändigt då Thomas Vermaelen skadat ryggen och beräknas vara borta i stort sett hela hösten. Olivier Girouds första säsong var klart godkänd och det har sett bra ut under försäsongen hittills (dock mot minst sagt mediokert motstånd), men det behövs en anfallare av bättre kaliber. Mikel Arteta har varit otroligt nyttig och jobbat bra i det tysta och får orättvist lite beröm för sina matcher men det skulle kanske behövas en mer fysisk spelare på mittfältet. Där har Fellaini ryktats vara aktuell men som i övriga fall är det inte mycket som hänt där.

Men Jack Wilshere är tillbaka och det går inte att överskatta den unge engelsmannens kvalitet och talang. Så otroligt mogen trots att han bara är 21 år fyllda. En annan mittfältare som ofta förgyller matcherna är Santi Cazorla. Jag kan inte minnas att jag sett någon vara så naturligt tvåfotad tidigare.Carl Jenkinson var ingen värvning som fick folk att göra bakåtvolter och det är inte lätt att peta Bacary Sagna, men unge Carl har förbättrat och imponerat med sitt spel senaste halvåret.Laurent Koscielny. Hade en lite bergochdalbanebetonad säsong. Men i form är han en av ligans bästa mittbackar och är enormt viktig för Arsenals försvar som gjorde ett strålande jobb i slutet av föregående säsong. Kvick, näsa för mål och brytsäker.

Spelare in:
Yaya Sanogo, 20 år, Anfallare, Auxerre, Free Transfer
 
Spelare ut:
Denilson, 25 år, Mittfältare, Sao Paulo, Kontrakt Rivet (Gratis)
Sébastien Squillaci, 32 år, Back, Bastia, Utgående Kontrakt (Gratis)
Andrei Arshavin, 32 år, Mittfältare/Anfallare,Zenit Saint Petersburg, Utgående Kontrakt (Gratis)
Johan Djourou, 26 år, Back, Hamburg, Lån + Köpoption
Vito Mannone, 25 år, Målvakt, Sunderland, Pris osäkert (sägs vara £2 Miljoner)
Andre Santos, 30 år, Back, Flamengo, Kontrakt Rivet (Gratis)
Francis Coquelin, 22 år, Mittfältare, SC Freiburg, Lån
 
Träningsmatcher:
Indonesia Dream Team, 7-0
Vietnam, 7-1
Nagoya Grampus, 3-1
Urawa Red Diamonds 2-1
Napoli 2-2
Galatasaray 1-2
Man City 3-1

Aston Villa  

 
 

Placering förra säsongen: 15

The Villans hade sin sämsta ligasäsong på 10 år förrförra säsongen och förra säsongen blev bara marginellt bättre. Kan det unga laget få en bättre start i år? Darren Bent lämnar Aston Villa.OchGår allt som det ska lånas 29-åringen ut hela den kommande säsongen.

Iår har de förstärkt upp både backlinjen och mittfältet.Guzan, Benteke, Weimann är spelare man ska titta på och även Abgonlahor. De nya spelarna som har tillkommit kommer även att vara väldigt intressanta.Jag ser en positiv utveckling av detta unga lag som Aston Villa tillhandahåller i år, med en genomsnittsålder på 24,5 år som är yngst i PL i årets säsong.Dock är det svårt att sia om vem som kliver fram. Bulgaren Tonev som yttermittfältare  tror jag kommer att göra en rejäl succé i PL. Och 2013/2014 kan allting bara bli bättre jämfört med förra säsongen.

Spelare in:
- Jed Steer 20 år, England, Norwich målvakt: fri transfer
- Antonio Luna Rodríguez, 22 år, Spanien, Sevilla, ytterback: 1.5 milj pund
- Nicklas Helenius 22 år, Danmark, Aalborg BK, anfallare: troligen ca 1 milj pund, summan okänd.
- Leanardo Bacuna 21 år, Nederländerna, FC Groningen, offensiv mittfältare: troligen ca 2 milj pund, summan okänd
- Alexandar Tonev, 23 år, Bulgarien, Lech Poznan, ytter: troligen ca 2.6 milj pund
- Jores Okore 20 år, Danmark, F.C. Nordsjælland, mittback: ca 3 milj pund

Spelare ut:
- EricLichaj, 24 år, USA, Ytterback: Fri transfer- Utgående kontrakt
- Richard Dunne 33 år, Irland, Mittback: Fri Transfer- Utgående kontrakt
- Andy Marshall, 38 år, England, målvakt: Fri Transfer- Utgående kontrakt
- Derrick Williams 20 år, England, försvarare: Fri Transfer- Utgående kontrakt
- Brett Holman, 29 år, Australien, Mittfältare: Troligen Fri Transfer s:a okänd

Träningsmatcher

Borta SV Rodinghausen- AVFC 1-1
Borta SC Paderborn- AVFC 1-1
Borta VFL Bochum- AVFC 1-1
Borta Wycombe- AVFC 2-2
Borta Luton Town- AVFC 2-0
Borta Crewe- AVFC 1-5
Borta Shamrock Rovers- AVFC 0-2                                                                                

Hemma  AVFC-  Malaga 3-2

Cardiff

 
 

Plats förra säsongen: 1:a i Championship

Efter att i många år varit nära lyckades äntligen Cardiff ta sig upp till Premier League och nu har vi alltså två lag från Wales med i Premier League! Cardiff kommer få  kriga sig igenom PL denna säsong, utan större stjärnor.för att kunna komma före Crystal Palace, Hull och några av de mer bottentippade lagen.

Men Malky Mackay har agerat klokt under pågående Silly Season. Han spenderar pengarna klokt och värvar ungt och hungrigt, med viss rutin.men en mer rutinerad back skulle inte skada, eftersom det ser lite ut svagare bakåt.Backlinjen gjorde det bra förra säsongen, men får det tufft i år mot de snabba anfallare de möter.

däremor tror jag att Kim Bo Kyung kommer att vara stekhet i år. Han avslutade förra säsongen med en blixtrande teknik och snabbhet, och framför allt avslut. fler spelare är nyförvärven Cornelius och Caulker. Cornelius med sin styrka och längd i luftrummet och Caulker, en hungrig och ung supertalang som vill spela sig till landslagsplats.

jag tror att Cardiff håller sig kvar ovanför strecket, men det kommer fightas ända fram till sista matchen.

Spelare in:
Steven Caulker(Tottenham)
Simon Moore (Brentford)
Johan Brayford(Derby)
Andreas Cornelius (FC Köpenhamn)

Spelare ut:
Ben Nugent(Brentford)
Elliot Parish(Bristol City)
Jesse Darko(AO Episkopi Rethymno)
Steven McPhail(okänt)
Nathaniel Jarvis(okänt)
Heidar Helguson(slutat)

 

Träningsmatcher: 
Forest Green Rovers (3-4 vinst)
Cheltenham Town(1-1)
Brentford(3-2 förlust)
Chievo(1-0 vinst)
Athletic Club( 2-1 vinst)

Chelsea 
 
 
Plats förra säsongen: 3
Chelsea gick in i säsongen 2012/13 som Champions League mästare och on top of the world. Därefter följde en turbulent säsong som dock slutade med en Europa League titel. Nu är "The Special One" tillbaka och tongångarna kring Chelseafansen är positivare än någonsin. 
Förutom återkomsten av ”the Happy One” så har det varit förvånansvärt tyst om Chelsea FC under sommaren, med undantag för Wayne Rooney. Engelsmannen sägs vara trött på Manchester United och Mourinho har bekräftat att Chelsea lagt ett par bud som båda blivit nekade. Det figurerade till och med uppgifter om att Chelsea var beredda att ge Juan Mata OCH pengar för Rooney, något som var sommarens absolut sämsta skämt. 
José Mourinho har också konstaterat att det är ”Wayne Rooney eller ingen” och det ligger och pyr under ytan. Skriver han på eller får Moyes honom på andra tankar? Det blir en nagelbitare hela vägen in i septembers absolut första sekunder, var så säkra.
 
bristerna anfallspositionen. Ba och Torres gjorde ingen glada i någon större skala under fjolåret och det var istället Juan Mata och Frank Lampard som stod för målen och det håller inte. Visst levererade Fernando Torres i Europa League och Demba Ba under sin tid i Newcastle men Chelseas bästa målskytt i Premier League hette under fjolårssäsongen Romelu Lukaku. Och han spelade för West Bromwich.
 
Men det är ett topplag och håll extra kolla på Eden Hazard, belgaren behöver ingen närmare prestation och det är en njutning att se honom spela fotboll. Med sin uppfinnesrikedom, sin höga fart och låga tyngdpunkt är han en av PL’s absolut mest sevärda fotbollsspelare.
Juan Mata, spanjoren var höstens bästa spelare under fjolåret, utan någon vidare konkurrens. Han var den som bar Chelsea långa stunder och har förmågan att spela fotboll på många olika sätt. Målskytt, dribbler, playmaker och slitvarg. Lite av allting i samma spelare.Kevin De Bruyne, en annan av Chelseas talangfulla belgare är De Bruyne. Han har fått stå i skuggan bakom Lukaku, Hazard, Courtois, Fellaini och Kompany, men nu är han redo. Efter en fin säsong i Werder Bremen och en imponerande försäsong är playmakern redo att ta steget. Fantastiskt klipp i steget, fin passningsfot och en funktionell teknik. Får han chansen kommer han ta den.
Petr Cech, är kanske lagets viktigaste spelare, även om Schwarzer är en funktionell målvakt så är Cech världens kanske bäste dito. Räddade Chelsea många gånger under gångna säsongen och var instrumental i CL-triumfen 2012. Osar klass och är oersättlig.
John Terry, det låter kanske tramsigt men John Terry behövs. Kaptenen har en förmåga att implementera sitt ”jävlar anamma” och kunnande i laget bara han tar steget i in i startelvan. Inte lika snabb som förut men med ovärderliga taktiska kunskaper och en vinnarinstinkt är han fortfarande en av Chelsea nyckelspelare.
sedan kommer flera spelare att kliva fram under säsongen David Luiz, det går att argumentera för att Luiz tog ett steg framåt redan förra säsongen, men han behöver ta ytterligare ett. John Terry blir inte yngre och David Luiz är hans ersättare på fler än ett plan. Röster höjs om att ”playstation-Luiz” är näste kapten. Upp till bevis!
En ur Fernando Torres/Demba Ba duon, alla lag behöver en anfallare som gör mål, så enkelt är det. Någon av ovanstående anfallare får börja leverera nu. Det är dags för det.
Oscar, MaZaCar var i mångt och mycket den drivande kraften i Chelseas offensiv under säsongen som gick och visst var Oscar stundom väldigt bra. Men. Brassen hade problem under många matcher att ens synas och var lite väl omständlig emellanåt, något som såklart kan förklaras med att han är 21 år gammal (ung..) och precis kommit till en ny kultur och liga. Men i år måste han ta ett steg ytterligare och bevisa att han håller på den här nivån, dag ut och dag in. Annars finns det andra alternativ i Moses, De Bruyne, Schürrle….
Spelare in: 
- André Schürrle, 22 år, Bayern Leverkusen, Vänsterytter/anfallare, £18 miljoner
- Marco van Ginkel, 20 år, Vittese Arnhem, Mittfältare, £8 miljoner
- Mark Schwarzer, 40 år, Fulham, Målvakt, Free transfer
- José Mourinho, 52 år, Real Madrid, Tränare, Free transfer
 
Utöver dessa har; Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku, Michael Essien, Tamas Kalas, Sam Hutchinson och Josh McEachran har återvänt från lån.

Spelare ut: 
Paulo Ferreira, 34 år, Slutat
Ross Turnbull, 28 år, Doncaster, Målvakt, Free transfer
Yossi Benayoun, 33 år, Klubb ej klar, Offensiv mittfältare, Free transfer
Florent Malouda, 33 år, Trabzsonspor, Vänstermittfältare, Free transfer
Jeffrey Bruma, 22 år, PSV Eindhoven, Mittback, £3 miljoner
 
Utöver dessa har; George Saville, Marko Marin, Todd Kane, Oriol Romeu, Patrick Van Aanholt, Gael Kakuta och Thibaut Curtois lämnat på lån

Träningsmatcher: 
Chelseas siffror först;

Singha All-Stars 1-0
Malaysia XI 4-1
BNI Indonesian All-stars 8-1
Inter 2-0
AC Milan 2-0
Real Madrid 1-3
10/8 AS Roma 2-1
 

 
 

Crystal Palace

 
 

Plats förra säsongen: 5:a i The Championship

Precis som nykomlingen Hull tror jag att Crystal Palace få kämpa rejält för att hålla sig kvar i den högsta serien. Palace har värvat blygsamt och truppen ser tunn ut.Helt klart så måste anfallet stärkas upp rejält men även en riktigt bra mittback behöver komma.

Spelare in: 

- Dwight Gayle Peterborough, 6 miljoner pund
- Stephen Dobie Brighton, 850,000 pund
- Jerome Thomas West Brom, Gratis
- Kevin Phillips Blackpool, Gratis

Spelare ut: 
- Alex Marrow (Blackburn, Okänd summa)
- Jermaine Easter (Millwall, Gratis )
- Dale Banton (MK Dons, Lån).

Släppta spelare: 
Aaron Akuruka, Kadell Daniel, Bayan Fenwick, Jack Holland, Andre Moritz.

Träningsmatcher: 
27/7 Dagenham and Redbridge, borta, 2-1
23/7 Gillingham, borta 3-0
27/7 Crawley Town, borta 0-3
3/8 Waterford United, borta 4-0
6/8 Dulwich Hamlet, borta 1-4
10/8 Lazio, hemma 0-1

 
Everton
 
 
Plats förra säsongen: Sexa
 
Förstärkningarna är intressanta eftersom de kompletterar och kan också krydda truppen. Det unga Barca-löftet Deulofeu kan nog bidra med lite fotbollsgodis under Roberto Martinez överinseende. Kone och Alcaraz är rutinerade herrar som inte kommer att göra bort sig, medan Robles får stå på tillväxt.
Men det viktigaste är att inga viktiga spelare har lämnat Everton. Ännu.
Men den stora snackisen har engentligen varit det nya klubbmärket som inte alls gick hem hos fansen, men annars är det ju de ständiga ryktena om att Baines eller Fellaini ska lämna. De senare har dock varit betydligt lugnare än den storm som förväntades.är
Truppen är fortfarande lite tunn, Mest bekymmersamt är det på strikerpositionen. Men Nikica Jelavic har sett bra ut i träningsmatcherna, medan Arouna Kone och Victor Anichebe är stabila som back-upper. Dessutom är det nu dags för några av de unga löftena att kliva fram, tänker främst på ross Barkley.
Tre spelare som kan överraska är.
Seamus Coleman den irländske högerbacken var under slutet av förra säsongen mycket bra. Och kommande säsong kan han slå sig in som en av de absolut främsta högerbackarna i Premier League.
Kevin Mirallas den kreativa kraften framåt som står inför en lysande säsong. Han har visat glimtvis, men det finns så mycket mer.
Ross Barkley jag tror att Martinez har lättare att släppa fram talanger än den något försiktiga Moyes.
 
Spelare in:
Gerard Deulofleu, mittfältare, Barcelona, lån
Joel Robles, målvakt, Atletico Madrid, ej fastställd
Anatolin Alcaraz, back, Wigan, fri transfer
Arouna Kone, forward, Wigan, ej fastställd
 
Spelare ut:
Jake Bidwell, back, Brentford, ej fastställd
Johan Hammar, back, utgående kontrakt
Sam Kelly, utgående kontrakt
Phil Neville, back, utgående kontrakt, slutat
Jan Mucha, målvakt, utgående kontrakt
Thomas Hitzlsperger, mittfältare, utgående kontrakt
 
Träningsmatcher:
Austria Wien (b)  1-2
Accrington Stanley (b) 4-1
BlackburnRovers (b)  3-1
Juventus (neutral plan) 1-1 (Everton vann på straffar)
Real Madrid (neutral)  1-2
Valencia (neutral) 0-1
Real Betis (h) 2-1.

Fulham

 

Plats förra säsongen: 12

tappade en del spelare inför förra säsongen, men värvade en av ligans målfarligaste anfallare i Dimitar Berbatov. Berbatov var väldigt betydelsefull för Fulham under den gångna säsongen och såg till att laget återigen slutade på en bekväm mittenplacering.Och Fulham har gjort en del smarta köp, och framförallt lyckats signa två spelare som länge varit på fansens och klubbens radar. Maarten Stekelenburg och Derek Boateng.I backlinjen har det kommit ett viktigt tillskott i form av Fernando Amorebieta. Kapten Hangeland har saknat en stadig mittbackskollega bredvid sig sedan Aaron Hughes glansdagar. Philippe Senderos har fått alldeles för många chanser och har varken kvaliteten eller potentialen till att vara en startspelare i Premier League. Anpassar sig Amorebieta snabbt, kommer det bildas en ny framgångsrik mittbacksfirma i form av Hangeland/Amorebieta.Men den stora snackisen i sommar har handlat om ägar bytet Mohamed Al-Fayed sålde efter 16-års trogen tjänst vidare Fulham till amerikanen Shahid Khan.Frågan är dock hur mycket tid han kommer ägna åt Fulham? Då Khan samtidigt äger NFL-laget Jacksonville Jaguars och en firma (Flex-N-Gate) på andra sidan Atlanten blir Fulham ett tredje projekt Khan nu kommer hålla igång. Tiden lär utvisa om Fulham blir ett sidoprojekt eller om det kommer ske nya satsningar? 

Brister finns Framförallt på det centrala mittfältet. Sedan Moussa Dembélé och Danny Murphy lämnade truppen inför förra säsongen har det både saknas kreativitet och speed på det centrala mittfältet. Visst finns det kreativitet på kanterna, i form av Kacaniklic, Frei, Duff och Dejagah. Men det kommer märkas att Steve Sidwell, Derek Boateng och Giorgos Karagounis alla har passerat trettio. Alla tre lever mycket på sin inställning, men 38 omgångar är en lång tid, och trion kommer både drabbas av avstängningar, och kanske även skador under säsongens lopp. Martin Jol kommer få problem att balansera upp mittfältet denna säsong, likt den förra. Och det är mycket troligt att en och annan spelare lär lånas in under vinterfönstret, likt ifjol.

Spelare in:
Maarten Stekelenburg, Målvakt, 30 år, AS Roma - Okänd summa
Derek Boateng, Mittfältare, 30 år, - Fri transfer
Fernando Amorebieta, Back, 28 år, - Fri transfer
Giorgos Karagounis, Mittfältare, 36 år - Fri transfer
Sascha Riether, Back, 30 år - FC Köln, £1.3 miljoner
Adel Taarabt, Mittfältare, 24 år - Queens Park Rangers (Säsongslån)

 

Spelare ut: 
Mark Schwarzer, Målvakt 40 år - Chelsea
Csaba Somogyi, Målvakt, 28 år - Ny klubb ej klar
Chris Baird, Mittfältare, 31 år  - Ny klubb ej klar
Simon Davies, Mittfältare, 33 år - Ny klubb ej klar
Mladen Petric, Forward 32 år - Ny klubb ej klar
Emmanuel Frimpong (MF) 21 år - Avslutat lån (Arsenal)
Stanislav Manolev (B) 27 år - Avslutat lån (PSV Eindhoven)
Urby Emanuelson (MF) 26 år - Avslutat lån (Milan)
Eyong Enoh (MF) 27 år - Avslutat lån (AFC Ajax)

Träningsmatcher: 
14/7 C.S. Cartaginés - Fulham 0-3
17/7 L.D. Alajuelense - Fulham 1-3
20/7 Deportivo Saprissa - Fulham 2-3 (2-2 efter full tid) Fulham vann efter straffar
28/7 Werder Bremen - Fulham 1-0
5/8 Fulham - Real Betis 1-1
10/8 Fulham - Parma 1-2

 

 
Hull
 
Plats förra säsongen: 2a i The Championship
Hull är återigen tillbaka i finrummet. Med flera rutinerade nyförvärv hoppas Steve Bruce kunna göra vistelsen mer långvarig än vad oddssättarna tror.
Och den nuvarande ledningen är betydligt klokare än senast laget gick upp till Premier League .
Hull har fått in spelare med PL-rutin såsom Steve Harper, Maynor Figueroa och Danny Graham utan att behöva lägga någon transfersumma. Detta har blandats med att köpa loss de spelare från förra säsongen som var på lån och som ansetts tillräckligt bra för att ta klivet upp (Elmohamady, Boyd), tillsammans med Curtis Davies som har Premier League-rutin och är en stabil spelare, utöver Allan McGregor och Yannick Sagbo, för summor kring 1,5-2,5 miljoner. 
 
Men det finns en bristande Premier League-rutin bland spelarna. Det är bara ett fåtal spelare som tidigare har spelat i ligan och som kommer att behöva leda väg för de övriga i truppen. Det saknas även en etablerad målskytt som har spelat på den här nivån tidigare, där många förväntningar kommer att ligga på Danny Graham efter sin lyckade tid i Swansea, även om hans tid i Sunderland inte var mycket att hurra över.
 
Det går inte att förvänta sig en likadan chocköppning som 2008/2009, men truppen känns betydligt stabilare än då och detta bör gå att bygga på i längden. Jag tror att laget kommer att underskattas, både av motståndarlagen och fansen. 
 
Spelare in: 
Danny Graham 27, Anf, Sunderland,LÅN.
Steve Harper 38, Målvakt, Newcastle, fri transfer
Allan McGregor, 31, Målvakt  Besiktas, 1,8 miljoner £
Ahmed Elmohamady, 25, Högerytter, Sunderland, 2 miljoner £
Curtis Davies, 28, Mittback, Birmingham, 2,25 miljoner £
Maynor Figueroa, 30, Mittback, Wigan, fri transfer
George Boyd, 27, Mittfätare Peterborough, fri transfer
Yannick Sagbo, 25, Anfallare, Evian, runt 1,5 miljoner pund+tillägg.
Tom Huddlestone mittfältare Tottenham 50 miljoner sek.
Jake Livermore tottenham LÅN
  

Spelare ut: 
Andy Dawson, Vänsterback, Scunthorpe, fri transfer
Seyi Olofinjana, Mittfältare,, fri transfer
Paul McKenna, Mittfältare, fri transfer
Jay Simpson, Anfallare fri transfer
Mark Oxley, Målvakt, Oldham, lån
Jack Hobbs, Mittback Nottingham, lån

Träningsmatcher: 
15/7 Winterton-Hull City 0-6
15/7 North Ferriby United-Hull City 1-3 (Halva A-laget spelade mot Winterton och andra halvan mot NFU samma dag)
20/7 Hull City-Sheffield Wednesday 0-0
23/7 Hull City-Braga 0-0
27/7 Birmingham-Hull City 2-1
29/7 Peterborough-Hull City 0-1
3/8   Dresden-Hull City 0-1
10/8 Hull City-Real Betis 3-0

Liverpool
 
 
Plats förra säsongen: 7
 
Brendan Rodgers Liverpool har handlat om Luis Suaréz denna sommar. Stannar han så ser laget väldigt spännande ut, flyttar han så försvagas laget drastiskt.just nu ser han ut att stanna.
Annat som har hänt i pool under sommaren är att flera spelare med mycket höga löner lämnat eller slutat (Reina, Carragher, Downing )och där ersättare hämtats in som håller ungefär likadan fotbollskompetens men som inte alls kostar lika mycket. Men det fattas en riktig vänsterback i truppen, Liverpool har bara en mittback som håller en nivå som är att räkna med bland lagen som kvalificerar sig till Champions League.
Kanske är detta sista säsongen som Steven Gerrard har möjligheten att hålla en riktigt hög nivå (även om han passerat zenit i karriären), så har någon ännu inte charmats av Liverpools kapten bör denne givetvis ta chansen att titta in honom.Philippe Coutinho,Simon Mignolet,Sterling,Sturridge kommer bli andra viktiga pjäser i liverpool denna säsongen och såklart om Luis Suarez blir kvar kommer ingen missa honom (på gott och ont)
 
Spelare in: 
Kolo Toure, 32, försvarare, Man City, gratis
Simon Mignolet, 25, målvakt, Sunderland 9 miljoner pund
lago Aspas, 26, Celta Vigo, 7 miljoner pund
Luis Alberto, 20, Sevilla (var på lån hos Barcelona B säsongen 2011-2012), 6,8 miljoner pund
 
Spelare ut: 
Peter Gulasci, 23, målvakt, Red Bull Salzburg, gratis
Andy Carroll, 24, anfallare, West Ham 15 miljoner pund
jonjo Shelvey, 21, mittfältare, Swansea 6 miljoner pund
Jay Spearing, 24, Bolton 1,7 miljoner pund
Stwwart Downing, 29, West Ham, 6 miljoner pund
 
Träningsmatcher: 
Preston North End, seger 4-0
Indonesia XI, seger 2-0
Melbourne Victory, seger 2-0
Thailand, seger 3-0
Olympiakos, seger 2-0
Vålerengen, seger 4-1
Celtic, förlust 0-1
 

Manchester City

Plats förra säsongen: 2

Manchester City har bytt tränare och öppnat stora plånboken inför den kommande säsongen.Med nya tränaren Pellegrini som både värvat smart och tagit de nödvändiga besluten om försäljningar.Men jag är lite orolig för bredden på försvaret men å andra sidan har City varit ligans defensivt bästa lag de senaste åren. Annars har bristen på snabbhet varit ett problem främst i Champions league men det har de börjat rätta till både med nyförvärv samt ett rakare spel. Denna truppen består av fotbollsspelare av klass! Med bland annat både Englands bäste målvakt och en av världens kanske bästa anfallare när han är i form och skadefri men även.Jesus Navas. Har vunnit VM och EM samt har en spektakulär spelstil Finns det någon snabbare spelare i Premier League? Kanske men i så fall är frågan om de har samma bollkontroll och förmåga att passera sina motståndare. Vincent Kompany som är en fantastisk mittback och en ledare som inte viker undan.Yaya Toure som kan dominera ett mittfält helt ensam när han har sina dagar. Allsidig som ingen annan.David Silva för att han skapar magi när det kan behövas. Ett fantastiskt spelsinne och teknik.City kommer garanterat att vara med och slåss om titeln i vår!

Spelare in: 
Jesus Navas, 27, ytter, Sevilla, £15m
Fernandinho, 28, Shakhtar Donetsk, central mitt, £30m
Alvaro Negredo, 27, anfall, Sevilla, £16m + ev £4m
Stevan Jovetic, 23, ytter/anfall, Fiorentina, £22m

Spelare ut: 
Wayne Bridge, 32, ytterback, Reading, free
Kolo Toure, 32, mittback, Liverpool, free
Carlos Tevez, 29, anfall, Juventus, £10m
Karim Rekik, 18, back, PSV, lån
Roque Santa Cruz, anfall, Malaga, free
Jeremy Helan, ytterback, Sheffield W, £350000
Maicon, ytterback, Roma, £3m

Träningsmatcher: 
Supersport United (B), 0-2
AmaZulu FC (B), 1-2
South China (B), 1-0
Sunderland (N), 1-0
Milan (N), 5-3
Bayern Munchen (B), 1-2
Arsenal (N) 1-3


Manchester United

Plats förra säsongen: Mästare

Manchester United bytte tränare då Sir Alex lade av och in kom David moyes. Vanligtvis brukar det innebära en del förändringar i spelartruppen när en ny manager kommer in. Men Manchester United har varit väldigt passiva på marknaden än så länge. Men det har varit endel snack ändå under silly season först Thiago, sedan Fabregas och mitt i allt Rooney!

Bristerna hos Red devils är Innermittfältet, precis som tidigare år. Det är för tunt och Carrick är den enda av absoluta världsklass därinne. Carrick tar gärna på sig den defensive rollen och gör det med bravur, han var dessutom den innermittfältare som slog flest passningar framåt förra året om jag inte läst fel. Han är även kompetent högre upp i planen men skulle behöva något komplement bredvid sig, en box-2-box-mittfältare av högsta klass.

Men håll koll på  Ryan Giggs eftersom man alltid ska hålla koll på en spelare som blir 40 i November men ändå spelar i Premier League! Wilfried Zaha för att han är helt respektlös och kommer att vilja bjuda på underhållning varje gång han får chansen. Även Shinji Kagawa känns värd ett extra öga efter sin första säsong som han fick spoilerad av skador. Började väldigt, väldigt bra men försvann sedan och har i efterhand sågat sig själv. Revanschsugen! 
van Persie levererade precis det som han köptes in för att leverera förra året och han lyckades dessutom hålla sig skadefri, vilket man ändå var lite orolig för innan säsongen. Holländaren är vår överlägset bästa målskytt.Carrick Fick äntligen sitt ordentliga erkännande förra året och nu vet alla exakt hur bra och nyttig han är. Uniteds enda självklara innermittfältare varje match och den som ska diktera tempot i matcherna samt balansera upp mittfältet. Och Vidic
Oerhört skadebenägen numer, vilket började efter den där knäskadan mot Basel förrförra säsongen. Är han hel och kry är han fortfarande en av världens och ligans bästa mittbackar och ger United det lugn man behöver bakåt. 


Spelare in: 
Guillermo Varela, Högerback, Penarol, Okänd

Spelare ut: 

 Däremot lämmar  Sir Alex vilket är ett jätte tapp 
Träningsmatcher: 
Singha All Star XI 0-1
A-League All Star  5-1
Yokohama F-Marinos      2-3
Cerezo Osaka       2-2
Kitchee FC            5-2
AIK                      1-1
Sevilla                  1-3

Newcastle 

 

Plats förra säsongen: 16

var kanske förra säsongens största besvikelse. Från Champions League kandidat till nedflyttningsstrid som undveks efter att 15 fransmän köptes in i januarifönstret. och under silly fortsätter Newcastle att jaga kap och dra ut på affärer för att komma undan billigt.

Newcastle är är i behov av en ytter som kan spela till vänster. I nuläget använder de (Pardew) Jonas Gutierrez – vars dagar som anfallsvapen är räknade sedan länge. Alternativen heterYoan Gouffran (egentligen central anfallare), Loïc Rémy (egentligen central anfallare) och Sammy Ameobi (inte tillräckligt bra). däremot är En fullt frisk Hatem Ben Arfa är ligans kanske mest sevärda spelare. Med en hel försäsong i ryggen finns förhoppningar om att han finns med lite oftare i år. Coloccini är en elegant mittback och Papiss Cissé gör bara drömmål. Annars ska det bli intressant att se om Anita ges chansen på allvar, en väldigt modern och nyttig mittfältare. Rör sig exceptionellt, brett passningsregister och en utmärkt länk för ett lag som vill spela bollen på marken.

 

Norwich

 

Plats förra säsongen: 11

Norwich överraskade många genom att komma 11:a förra säsongen.Och Norwich har gjort sig av med inte mindre än femton spelare under detta sommarfönster och med flera meriterade nyförvärv finns det goda förhoppningar om att kanariefåglarna kan fortsätta att chocka många lag i Premier League. Och det har överlag pratats mycket om att klubben i år har spänt bågen rejält när det gäller transferbudget och ambition på att få in lite mer etablerade namn. Men ytterligare en kompetent mittback samt forward behövs både för att bredda truppen samt öka den interna konkurrensen. däremot har The Canaries John Ruddy Engelsk landslagsmålvakt som Chelsea gjorde ett allvarligt försök att köpa i somras. En frisk Ruddy (missade hela vårsäsongen i fjol) kan vara skillnaden på vågen som ger ännu en säsong i fotbollens finrum dvs Premier League. Sebastien Bassong.Mittbacken som kom i fjol och på ett mycket gediget sätt styrde upp ett läckande försvar. Belönades med fansens ”Player of the season award”. Och Leroy Fer som är köpt för att bli den länk laget delvis saknade centralt på planen i fjol.Stenhård bollvinnare i defensiven men samtidigt utrustad med spelsinne för att slå de öppnande passningarna till forwards.

Spelare in: 
Gary Hooper, 25 år, forward, Celtic, £5,0m.
Leroy Fer, 23 år, mittfält, FC Twente, £4,5m.
Carlo Nash, 39 år, målvaky, Stoke, free agent,
Martin Olsson, 25 år, back, Blackburn, £2,5m.
Nathan Redmond, 19 år, mittfält, Birmingham, £3,2m.
Javier Garrido, 28 år, back, Lazio, okänd summa.
Ricky van Wolfswinkel, 24 år, forward, Sporting Lissabon, £8,5m.

Spelare ut: 
Leon Barnett, 27 år, Wigan, okänd summa.
Andrew Surman, 26 år, Bournemouth, säsongsutlånad.
Grant Holt, 32 år, forward, Wigan, okänd summa.
Jed Steer, 20 år, målvakt, Aston Villa, free agent.
James Vaughan, 24 år, forward, Huddersfield, okänd summa.
Simeon Jackson, 26 år, forward, utgående kontrakt.
Elliot Ward, 28 år, back, free transfer, Bournemouth.
Mark Tierney, 27 år back, free transfer, Bolton.
Korey Smith, 22 år, mittfältare, free transfer, Oldham.
Tom Adeyemi, 21 år, mittfältare, free transfer, Birmingham.
George Francombe, 21 år, back, utgående kontrakt.
Lee Camp, 28 år, målvakt, utgående kontrakt.
Ramil Sheriff, 19 år, back, utgående kontrakt.
Scott Olumide Duroaiye, 20år, mittfältare, free transfer, Falkirk.
Chris Martin, 24 år, forward, free transfer, Derby.

Träningsmatcher: 
Dorados (US) - NCFC 0-3
San José (US) - NCFC 1-0
Portlands (US) - NCFC 1-0
Brighton (UK) - NCFC 1-1
Sporting Braga (PT) - NCFC 2-2                                                                                                                 NCFC - Real Sociedad 1-1                                                                                                                       NCFC - Panathinaikos 2-0

Southampton

 

Plats förra säsongen: 14 

Southampton var många gånger en fröjd för ögat under fjolårssäsongen med Lallana, Rodriguez och Ramirez som fördelade bollar till den hårt arbetande Lambert Inför den här säsongen har klubben snappat upp Wanayama från Celtic, en spelare som många ryckte i.däremot behövs fortfarande En riktigt bra mittback till skulle behövas för att komplettera Lovren (som ännu inte gjort någon match för laget) fler spelare att hålla koll på iår blir Luke Shaw Ung vänsterback som fick sitt genombrott förra säsongen. Har potential att bli en framtida landslagsback i det Engelska landslaget.Rickie Lambert: Har under de senaste fyra säsongerna gjort 89 mål på 157 matcher för klubben. Ett smått otroligt facit. Vill Southampton klättra i tabellen behöver man fortsätta målproduktionen och detta har Lambert visat att han kan vid flera tillfällen. Frågan är bara om han passar helt hundra i Pochettinos spelstil.Och Morgan Schneiderlin en spelare som håller ihop laget från sin position som defensiv innermittfältare. Bra passningsspel och gör många tacklingar och brytningar per säsong. Kan han utveckla sitt offensiva spel ett snäpp till kommer han bli hett eftertraktad.

Spelare In:
Victor Wanyama, 22, Innermittfältare, Celtic, £12.5 miljoner
Dejan Lovren , 24, Mittback, Lyon, £8.5 miljon

Spelare ut:
Steve De Ridder, 26, yttermittfältare, Utrecht, Gratis
Frazer Richardson, 30, högerback,Middlesbrough, Gratis
Danny Butterfield, 33, högerback, oklart, Gratis
Dan Seaborne, 26, mittback, Yeovil, Gratis  
Ryan Dickson, 27, vänsterback,Colchester, Gratis
Ben Reeves, 21, vänsterytter, MK Dons, Gratis  
Sam Hoskins, 20, anfallare, Yeovil, Gratis
Tommy Forecast, 26, målvakt, oklart, Gratis  
Alberto Seidi, 20, anfallare, oklart, Gratis
Vegard Forren, 25 mittback, Molde, £3.5 miljoner  
Richard Chaplow, 28 mittfältare, Millwall, Gratis

Träningsmatcher:
UE Llagostera - Southampton 1-2
Palamos CF - Southampton 0-8
Shalke 04 - Southampton 2-0
Besiktas - Southampton 1-3
Celta Vigo - Southampton 0-0
Southampton - Real Sociedad 4-3

Stoke

 

 Plats förra säsongen: 13:e plats

Den stora snackisen handlar kring managerbytet som genomfördes strax efter förra säsongens slut.Och det finns en stor oro över hur det ska gå,                                                                                                                    Det lär bli ett helt annat Stoke under Mark Hughes och frågan är om Stoke har kapaciteten i laget just nu för att genomföra denna stora förändring.Det behöves även förstärkningar på yttermittfältet. Det känns alldeles för osäkert med Etherington och Pennant på kanterna.

men stoke har flera starka spelare.                                                                                                            Asmir Begovic, en av ligans absolut bästa målvakter. En starkt bidragande orsak till att Stoke inte blev mer inblandade i bottenstriden förra säsongen

Ryan Shawcross en riktig ledargestalt i Stoke och jag tror Manchester United ångrar beslutet att inte låta honom fortsätta där Han fick göra debut i engelska landslaget, även om det var en otacksam sådan då Zlatan hade lekstuga på Friends Arena. 

Och såklart Peter Crouch

Spelare in:
Erik Peiters 25 år, försvarare, PSV Eindhoven, 3,6 miljoner euro
Marc muniesa 21 år, försvarare, Barcelona, fri transfer

Spelare ut:
- Rory Delap, 37 år, mittfältare, Burton Albion, fri transfer
- Matthew Upson 34 år, försvarare, Brighton fri transfer
- Carlo Nash 39 år, målvakt,Norwich fri transfer 
- Dean Whitehead, 31 år, mittfältare, Middlesbrough, fri transfer
- Matthew Lund, 23 år, mittfältare, Rochdale, fri transfer
- Michael Owen, 34 år, anfallare, slutat
- Mamady Sidibe, 34 år, anfallare, klubb ej klar, fri transfer

Träningsmatcher:
24/7, Houston Dynamo, 0-2
27/7, FC Dallas, 1-0 
30/7, Philadelphia Union, 2-0 
4/8, Wrexham, 1-0
10/8, Genoa, 0-0

Sunderland

 

Plats förra säsongen: 17 

Snackisen har varit bristen på ytterbackar.Sunderland har varit intresserade av säkert ett tiotal ytterbackar i sommar men det har inte blivigt något. vilket även är den stora bristen man har 0 ytterbackar. 

Men i laget finns annat att luta sig emot

Sessegnon är ju när han är på humör en riktig klasspelare men det vet väl de flesta om vid det här laget. Den italienska landslagsmannen Giaccherini kommer nog att bjuda några stela högerbackar på en åktur. Men den som jag tror kommer överaska mest är Cabral, en stabil defensiv mittfältare som inte har en helt oäven passningsfot.Fletcher - En pålitlig målskytt är värd sin vikt i guld. Fråga Fletcher vad han väger så får du även reda på vad han är värd för Sunderland. Wes Brown Är en klassback, om han får vara skadefri kan han vara spelaren som de andra kan luta sig mot i backlinjen.

Spelare in:
Emanuele Giaccherini, 28, Yttermittfältare, Juventus, £6,6m
José Altidore, 23, Anfallare, Twente, £9m
David Moberg-Karlsson, 19, Ytter, IFK Göteborg, £1,5m
Vito Mannone, 25, Målvakt, Arsenal, £2,1m
Valentin Roberge, 26, Mittback, Maritimo, Free transfer
Cabral, 24, Defensiv innermittfält, Basel, Free transfer
Modibo Diakete, 26, Mittback, Lazio, Free transfer
El Hadji Ba, 20, Defensiv innermittfält, Le Havre, Free transfer,

Spelare ut:                                                                                          

Simon Mignolet, 25, Målvakt, Liverpool, £9m
Danny Graham, 27, Hull, Anfallare, Lån
Titus Bramble, 31, Klubblös, Mittback, Free transfer
Matthew Kilgallon, 29, Blackburn, Mittback, Free transfer
Ryan Noble, 22, Burnley, Anfallare, Free transfer
Alfred N’Diaye, 23, Central mittfältare, Eskisehirspor, Lån (6 månader)                                                             Elmohammady, 25, Höger ytterback, Hull, £2m


Träningsmatcher:
Tottenham, 3-1
Manchester City, 0-1

Swansea

 
 
Plats förra säsongen: 9
 
Swansea överraskade alla förra säsongen genom att vinna ligacupen och hamna på en finfin nionde plats. Under sommaren har de fått behålla sina stjärnor och dessutom värvat in Bony från Vitess oerhört målfarlig och också en suverän framspelare. Efter förra säsongen ska man också fortsätta hålla koll på Michu.och Shevley från Liverpool.Efter flytten från Liverpool har det sett grymt ut under sommaren och jag tror hans rätta potential kommer att blomstra i Swansea. .Efter att de första säsongerna tippats som "slagpåsegäng" men hela tiden överträffat detta och förra säsongen rentav vara ett lag på övre halvan av tabellen.Men Stora delar av sommaren handlade tyvärr om huruvida Michael Laudrup skulle lämna eller ej.Man har fyllt på exakt där det behövts och värvningen av anfallsstjärnan Wilfred Bony var fantastisk; dels att man konkurrerade med toppklubbar, men också äntligen lyckades få in en anfallare som snittat ungefär ett mål per match.Det finns heller inga direkta brister i klubben det är ett balanserat lag, harmoni i truppen och ungefär 23-24 spelare som slåss om 11 platser. De "överflödiga" spelare som aldrig kommer att få starta har man gjort sig av med eller lånat ut, frånsett Luke Moore.
 
Spelare in: 
Jordi Amat 21 år, mittback, Espanyol, 2.5 miljoner pund
José Cañas, 26 år, central mittfältare, Real Betis, 0 pund
Alejandro Pozuelo, 21 år, offensiv mittfältare, Real Betis, okänd summa
Jonjo Shelvey, 21 år, central mittfältare, Liverpool, 6 miljoner pund
Wilfred Bony, 24 år, anfallare,Vitesse, 12 miljoner pund
 
Spelare ut: 
Kemy Agustien, 26 år, Brighton, okänt
Mark Gower 34 år, central mittfältare, Charlton, 0 pund
 
Träningsmatcher: 
Excelsior – Swansea 1 - 5
Haaglandia – Swansea 0 – 10
ADO den Haag - Swansea 0-1
Yeovil-Swansea 0-5
Exeter-Swansea 0-2
Reading-Swansea 0-3
 
 
Tottenham
 
 
 
 
Plats förra säsongen: 5:a
Real Madrid lade in stora ”charmoffensiven” och sedan dess har inte dag gått utan att media försökt kränga Bale till fantasisummor. Det snackas världsrekord. Villas-Boas gick så sent som den 3/8 ut och sa att Bale inte är till salu men lade också, efter ideliga följdfrågor från pressen, till att allt kan hända i fotboll. Den här såpan tar inte slut förrän fönstret stänger alternativt Bale säljs.
Truppen är ganska komplett, förutom på mittbackspositionen där Spurs i och med Caulkers flytt har ett hål att fylla. Lägger man då till en skada på Vertonghen, kroniska skadeproblem för Kaboul och en småskadad Dawson så tycker jag att en mittback bör vara prio ett fram till fönstrets slut. En annan ”problemposition” är vänsterbacken där kultspelaren Benoit Assou-Ekotto börjat dala i kvalité och ”bara” backas upp av unge Danny Rose.
truppens tre enskilt bästa spelare Gareth Bale, Jan Vertonghen och Hugo Lloris behöver prestrera iår i kampen om en CL-plats.
 

Spelare in: 
Paulinho, 24, CDM/CM, Corinthians, £17 miljoner
Nacer Chadli, 23, LW/RW, Twente, £7 miljoner
Roberto Soldado, 28, ST, Valencia, £25 miljoner

Spelare ut: 
Steven Caulker, 21, CB, Cardiff, £8.5 miljoner
Clint Dempsey, 30, LW/ST, Seattle Sounders, £6 miljoner
David Bentley, 28, RM, Free Agent
William Gallas, 35, CB, Free Agent
 
Träningsmatcher: 
Swindon, 1-1
Colchester, 0-0
Sunderland, 1-3
South China, 6-0
Monaco, 2-5
Espanyol, 1-1

  

West Bromwich

Plats förra säsongen: Åtta

West Bromwich överraskade alla genom att hamna på en åttondeplats förra säsongen. Faktum är att klubben de tre senaste säsongerna bara blivit bättre och bättre.

Som alltid i WBA under silly är fokus på riskminimering och att behålla kärnan i laget och ingen vuxen spelare som vi vill ha kvar har sålts. Tvärtom har nya kontrakt skrivits med t ex Youssouf Mulumbu och Gareth McAuley. sedan har de dessutom kontrakterat världsspelare som Nicolas Anelka och Uruguays lagkapten Diego Lugano

Anelka i all ära. Trots att han har öst in mål på försäsongen och att dessutom Markus Rosenberg regelbundet börjat hitta målet, känns det inte som att WBA helt har ersatt sina förlorade forwards Lukaku, Odemwingie (som inte ingår i Clarkes trupp och kommer säljas så fort vi kommer överens med nån klubb) och Fortuné. Dessutom saknar the Baggies anfall helt och hållet speed.Ett annat problem, som även klubben och Clarke har identifierat är att truppen är för tunn. Varje vinter har det varit samma visa. När skador, avstängningar och afrikanska mästerskap kommer får WBA problem och dalar i tabellen.

WBA är egentligen ett lag utan stjärnor, men samtidigt har det märkts när nyckelspelare varit borta. I och med en tunn trupp har  de dock många nyckelspelare som varit svårersättliga. Framför allt är det de centrala mittfältarna Mulumbu och Yacob som har saknats när de varit borta. Yacob är bollvinnaren som alltid står rätt och skyddar backlinjen, och som därmed låtit Mulumbu få operera ”box-to-box”. Den kommande säsongen är det dessutom ordentligt viktigt att Anelka axlar det ansvar som Steve Clarke har givit honom. Lukakus och Odemwingies mål ersätter man inte i en handvändning. 

Spelare in: 
- Nicolas Anelka, 34 år, forward, Juventus, fri transfer
- Diego Lugano, 32 år, mittback, Paris SG, fri transfer
- Goran Popov, 28 år, vänsterback, Dynamo Kiev, nytt säsongslån

Spelare ut: 
- Romelu Lukaku Chelsea åter efter säsongslån
- Izzy Brown, Chelsea, tribunal
- Marc-Antoine Fortuné, Wigan fri transfer 
- Jerome Thomas, Crystal Palace fri transfer
- Zoltan Gera, klubblös
- Goncalo Jara Reyes Nottingham Forest, fri transfer 
- Scott Allan, Birmingham City, säsongslån

Träningsmatcher: 
Hannover 96              1-2
FC Puskas Academy  3-0
Derby County             2-0
Atromitos                   3-1
Genoa                       0-1
Cork City                   6-0
                    

 

West Ham

Plats förra säsongen: 10:e

West Ham har rustat rejält i sommar. Man har bland annat köpt loss Andy Carroll och Stewart Downing från Liverpool.däremot tappade Hammers Carlton Cole och Gary O´Neil som truppspelare det gick inte att komma överens om de nya kontrakt de var erbjudna av West Ham.

spelare som Andy Carroll, Momo Diame,Kevin Nolan och Winston Reid blir spelare att hålla reda på för att nämna några stycken.och Downing tillsammans med Carroll kommer att spela riktigt bra tillsammans där fram.

men de behöver en högerytter med kompetens att spela center och en mittback till.

Spelare in: 
Andy Carroll anfallare köpt för ca £16 miljoner från Liverpool
Razvan Rat vänsterback fri transfer från Shaktar Donetsk
Adrian San Miguel del Castillo, målvakt fri transfer från Real Betis
Danny Whitehead, mittfältare hemlig köpesumma från Stockport 

Stewart Downing £6million från Liverpool

 

Spelare ut: 
Carlton Cole, anfallare utgånget kontrakt, ingen ny klubb klar
Gary O´Neil, mittfältare utgånget kontrakt, ingen nu klubb klar.
Robert Hall, mittfältare, tribunal sätter priset på hans övergång till Bolton
Emanuel Pogatetz, mittback avslutat lån tillbaka till Wolfsburg sedan till FC Nürnberg
Maroune Chamakh, anfallare avslutat lån tillbaka till Arsenal
Jake Larkins, Jack Powell, Jami Rafati och Eoin Wearen lämnar alla på fri transfer.
Ungdomsspelarna Cheye Alexander, Declan Hunt, Nigel Seidu och Joshua Siafa 

Träningsmatcher: 
Cork City, Irland, vinst 6-2
Boreham Wood, vinst 3-0
AFC Bournemouth, vinst 2-0
Colchester United, vinst 2-1
SV Mainz 05, Tyskland, förlust 1-4
Hamburger SV Tyskland, vinst 3-1
Eintracht Braunschweig, Tyskland vinst 3-0
Sporting Lissabon, Portugal vinst 3-2
SC Braga, Portugal förlust 1-0
Pacos de Ferreira vinst 2-1

 

 Såhär tror jag att tabellen ser ut i maj 2014

1. Chelsea
2. Manchester City 
3. Manchester United
4. Tottenham
—————
5. Liverpool
6. Arsenal
7. Everton
8. Swansea
9. Aston Villa 
10. Fulham 
11. Newcastle 
12. West Ham 
13. Norwich 
14. Stoke 
15. West Bromwich 
16. Cardiff
17. Sunderland 
—————
18. Southampton 
19. Hull
20. Crystal Palace

 

Spel jag tycker är intesanta inför säsongen är

vinnare Chelsea: 3,25 låginstats om detta ska spelas,det känns som att Manchester City kommer vara utmanaren till liga titeln och även de har 3,25 i odds,men jag tror mer på Chelsea, jag ser ett värde i detta.

Bästa London-klubb Chelsea 1,44 Något låga odds men Westham,Fullham och Crystal Palace kommer inte inte vara i närheten av detta, Tottenham och Arsenal däremot är lite bättre men båda lagen kommer att få kämpa för en CL-plats iår,Och där Chelsa är det bättre laget.

bästa nykomling cardiff:1,72

Hull och Crystal Palace kommer att få jobba under sträcket och kommer antagligen att åka ut iår, medans Cardiff är det bättre laget och kommer att spela i PL även nästa år.

att sluta på övrehalvan Swansea: 2,50

Swansea överraskate många förra säsongen och kommer vara bättre iår, förra året kom de på en niondeplats och iår siktar dom högre,med en starkare trupp så kommer detta att gå, 2,50  är ett bjudodds som jag tar alla dagar i veckan

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: